ЛК ЖЕУ прибирає підвали будинків

Як часто ми забуваємо вимкнути світло, наприклад, у під'їзді? Щовечора доводиться вмикати, а щоранку - вимикати. Тому й виникла ідея автоматизувати включення і  виключення світла в під’їздах багатоповерхівок. Це можна зробити за допомогою фотореле для освітлення, яке дозволяє значно знизити споживання електроенергії. Призначення фотореле - подавати живлення при настанні темряви й відключати його на світанку.

 

 Тож слюсарями ЛКЖЕУ з ремонту електроустаткування продовжуються роботи з улаштування реле «день-ніч» в житлових будинках.

Слід також пам’ятати, що у багатоквартирному будинку існує певний порядок і правила користування підвалом. На жаль, часто мешканці не дотримуються належним чином правил користування підвальним приміщенням. Практично у всіх будинках нашого міста підвальні приміщення вимагають ретельного прибирання.

Лубенське КЖЕУ, з початку надання послуг з управління багатоквартирним будинком займається прибиранням підвальних приміщень. Основними складностями, з якими стикаються робітники управління, прибираючи підвали, є їх захаращеність старими меблями, будівельними відходами, різним побутовим сміттям та бездомні тварини, які там оселилися.

Крок за кроком питання прибирання в підвальних приміщеннях  вирішується. Нещодавно було прибрано підвали  та технічні поверхи в будинках за адресами: вул. Першотравнева,16 та вул. Я.Мудрого,17Б. Роботи продовжуються.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови