Допомога завжди поруч!

Якщо ви або ваші близькі постраждали від домашнього або гендерно зумовленого насильства, звертайтеся до мобільних бригад соціально-психологічної допомоги у вашому місті.

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги у м. Лубни працює за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення завдяки фінансовій підтримці уряду Норвегії через імплементаційного партнера Благодійний фонд "Посмішка ЮА".

Фахівці мобільних бригад:
надають безоплатну соціально-психологічну підтримку;
реагують на кризові запити та надають екстрену допомогу для нормалізації психоемоційного стану; 
роз’яснюють постраждалим їх права і можливості;
розповідають про наявні спеціалізовані сервіси (притулки, кризові кімнати, денні центри та інші);
інформують про медичні, юридичні та інші послуги, які можна отримати для подолання наслідків насильства.

Унікальність послуг бригад полягає в їх мобільності – фахівці мають можливість виїжджати на виклики та надавати допомогу на місці.

В Україні діє 109 мобільних бригад у 22 областях. Мобільні бригади працюють за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, у координації з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерство соціальної політики України. Послуги мобільних бригад надаються завдяки фінансовій підтримці урядів США (USAID's Bureau for Humanitarian Assistance), Канади (Embassy of Canada to Ukraine), Норвегії (Royal Norwegian Embassy in Kyiv), Швеції (Embassy of Sweden in Kyiv), Фінляндії(Suomen suurlähetystö Kiova - Embassy of Finland in Kyiv) та Гуманітарного Фонду для України (UHF) Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine.

За допомогою ви можете звернутися за  телефоном: 0503885477 
(консультації телефоном: з 9.00 до 21.00) 
або за адресою: м.Лубни, просп.Володимирський, 1/5  офіс 6.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови