Студенти відзначали своє свято

Напередодні Міжнародного Дня студентів у Лубенському лісотехнічному та в медичному фаховому коледжі відбулися тематичні заходи.

Так 15 листопада для молоді  фахового лісотехнічного коледжу організували свято «Коледж має таланти!». З вітальним словом до присутніх звернувся в.о.директора коледжу Володимир Тихович.

Дійсно, виступи студентів були неперевершеними. Конкурсанти дивували глядачів своїми вокальними, декламаторськими, танцювальними та режисерськими здібностями.

Грали на музичних інструментах Михайло Мазур (ОД-21) та Дмитро Охріменко (ОД-11).

Поетичні твори та пісні патріотичного спрямування виконували Анастасія Рак (ЛГ-31); Овдієнко Артем, Марія Григоренко, Марія Мисюра, Владислава Олійник та Катерина Магда (СПГ-31); Матвій Усенко, Ірина Сидоренко та Роман Ніколаєнко (СПГ-21); Лілія Ринденко, Анна Компанченко, Анна Черевата та Анастасія Лазебна (СПГ-11).

Танцювальний жанр представили талановиті: Анастасія Дядечко, Софія Мартинова, Валерія Куц та Вікторія Демченко (СПГ-31); Анастасія Вейс, Артем Овдієнко, Катерина Магда, Владислава Олійник, Марія Мисюра та Марія Григоренко (СПГ-41).

Жарти на студентську тематику та гуморески дарували Микола Калашніков (ЛГ-33); Ростислав Кривуненко, Дмитро Голобородько, Богдан Поліщук, Дмитро Мацько, Олександр Оришака, Олексій Голод та Дамір Краснощік (ЛГ-21); Віталій Пурденко (ЛГ-31); Артем Джура та Юрій Величко (ОД-31); Ростислав Мураш та Тимофій Яшнов (ЛГ-22).

Бездоганний вокал звучав від Софії Мартинової, Вікторії Демченко, Валерія Куця, Анастасії Дядечко та Анни Лисенко (СПГ-31), Марії Григоренко (СПГ-41); Аліси Толкачової (СПГ-21); Артема Овдієнка (СПГ-41).

Яскравим був виступ вокально-інструментального ансамблю «Пори року», під керівництвом Віктора Карпця.

Позитивні емоції та гарний настрій у глядачів панував під час фестивалю. Дійсно, безліч дебютів було того дня. Вже взявши мікрофон до рук, студенти відчули себе справжніми артистами. Вони показали свої таланти. Всі учасники були нагороджені солодкими подарунками.

У цей день вся велика студентська родина Лубенського медичного фахового коледжу  також долучилася до проведення святкових заходів, які були організовані групою С-31 (керівник групи Наталія Білаш). Це і фотоконкурс «Я студент і пишаюся цим», конкурс «Викладач очима студентів», це і «кмітлива» вікторина з врученням призів, і відкриття «скриньки щасливих передбачень».

Спасибі воїнам ЗСУ за те, що маємо змогу навчатися і трішки відпочити у такий час!Разом до Перемоги!

Бажаємо Вам, наші студенти, веселощів багато, щасливих екзаменаційних білетів, відсутності «хвостів», присутності стипендій, ніколи не сумувати, студентські квитки не втрачати, ім’я студента гордо носити і найкращими традиціями дорожити!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови