Морські кордони боронить корабель "Лубни"

Лубенці вже знають, що наш край опікується не лише земляками, що боронять нашу волю й незалежність, а й ще незнайомими, але вже дорогими воїнами, які захищають нас на морських кордонах.

Нещодавно екіпаж корабля Морської охорони "Лубни" святкував 51-шу річницю з дня підняття прапора. З цієї нагоди, на прохання екіпажу, Лубенська міська рада купила 14 ортопедичних матраців та телевізор на 32 дюйми. Командир корабля, лейтенант Валерій Бульмага, від імені командування загону морської охорони та екіпажа корабля «Лубни» щиро подякував за такі потрібні подарунки та запевнив, що корабель з гордістю несе ім’я славного міста Лубни та міцно стоїть  на обороні морських рубежів нашої держави.  А ще розповів, що хлопці, як і всі ми,  дуже прагнуть перемоги та мріють познайомитися з нашим містом і його чудовими мешканцями, підтримку яких вони завжди відчувають.

Впевнені, що вже незабаром, після нашої неодмінної Перемоги, ми зустрінемося і зможемо особисто подякувати нашим захисникам! Нехай береже їх Бог і наша любов.  Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови