Обговорювали питання інтеграції внутрішньо переміщених осіб

Під час зустрічі заступника Лубенського міського голови Ірини Харченко з внутрішньо переміщеними особами було розглянуто ряд питань, які стосуються життя та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Лубенській громаді та формування складу ради з питань внутрішньо переміщених осіб.

Зустріч включала обговорення пріоритетних питань, таких як умови проживання, зайнятість та інші соціальні аспекти, а також розгляд можливостей поліпшення їхнього стану та впровадження конкретних заходів. Зазначено важливість спільної дії місцевої влади, благодійних організацій та представників внутрішньо переміщених осіб для забезпечення підтримки та успішної інтеграції останніх у місцеву громаду.

Коментарі  
Які саме рішення прийнято? План дій. Хто відповідальна особа? Пишіть, будьласка, результати зустрічей
Під статтею залишайте, будьласка, посилання на публічну інформацію, щоб не шукати по сайту рішення ради. Посилання на поставлені задачи щодо відповідного питання і план дій. Дякую
Лубенською міською радою створений консультативно-дорадчий орган - Раду з питань внутрішньо переміщених осіб, але через низьку соціальну активність переміщених осіб, сформувати склад ради поки що не вдається. Цьому питанню і була присвячена нарада.
Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови