До Міжнародного Дня людей з інвалідністю

Щороку, 3 грудня, українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день  людей  з інвалідністю - людей, які мають свої потреби, а поряд з цим  - велику силу волі та незламність духу й жагу до життя.

Міжнародний день людей з інвалідністю – це не свято, а добра нагода переосмислити і оцінити, що вже зроблено на підтримку таких людей, і що ще треба зробити для покращення умов  їхнього життя, щоб ніхто з них не почувався забутими та полишеними наодинці зі своїми проблемами.

Вони кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу, оптимізм та непохитну віру в краще. На превеликий жаль, повномасштабна війна значно збільшила чисельність людей з інвалідністю, адже сьогодні ворожі кулі та ракетні обстріли забирають здоров’я та призводять до страшних каліцтв не лише наших мужніх воїнів, а й цивільних громадян поважного віку, молодь, дітей. І ця сумна статистика зростає щодня.

Тому бережімо себе, своїх рідних, близьких, виявляймо повагу та розуміння до тих, хто втратив здоров’я та вимушений сподіватися на підтримку суспільства, а також до людей похилого віку та ветеранів.

Принагідно висловлюємо вдячність всім громадським організаціям ветеранів й інвалідів Лубенської громади та небайдужим громадянам за нелегку працю та щоденну допомогу з подолання труднощів людьми, які мають проблеми зі здоров’ям.

Найтепліші слова захоплення та поваги тим, на чию долю випали нелегкі випробування. Зичимо міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту, щастя та витримки у всіх життєвих випробуваннях.

Також дякуємо всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — це реальний вияв людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Не забуваймо про тих, хто навколо нас та потребує розуміння, підтримки та піклування.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови