Оперативна інформація станом на ранок 04.12.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 649-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Ворог продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору.

Протягом минулої доби відбулося 68 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетного та 45 авіаційних ударів, здійснив 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Минулої доби вночі російські окупанти завдали авіаційного удару по Україні, застосувавши керовану ракету Х-59 та 12 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 10 ударних БпЛА.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 по зенітно-ракетних комплексах та 2 по складах боєприпасів противника.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по важкій вогнеметній системі залпового вогню противника та зенітному ракетно-гарматному комплексу "Панцир”.

Прохання до мешканців Лубенської територіальної громади, що мають приватний автотранспорт: дотримуйтесь Правил паркування транспортних засобів, уникайте випадків паркування автотранспорту на узбіччі доріг, щоб не перешкоджати роботі комунальних служб з очищення проїжджої та прибордюрної частини дороги.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066- 342- 27- 94

Підтримуємо наших воїнів! Слава ЗСУ!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови