З Днем Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці, захисники Української держави, добровольці, ветерани нашої громади!

Від щирого серця вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто сьогодні стоїть на захисті Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу. Наші Збройні Сили справді демонструють досі небачений світові героїзм, відбиваючи атаки ворога на землі, в морі та в повітрі. Саме завдяки їм ми можемо зустрічати новий день, працювати, навчатися, будувати плани, не втрачати оптимізму, надії та віри в Перемогу.

В умовах щоденної боротьби з ворогом сучасні Збройні Сили України – це  не лише професійні військові, а й ціла армія захисників та захисниць, загонів спецпризначення, добровольчих формувань територіальних громад, молодих курсантів, - всі вони є справжнім, надійним щитом держави, які з перших днів початку повномасштабної війни залишили рідні домівки, сім’ї, робочі місця та професійну діяльність задля справи захисту та оборони України від російського терориста.

У мирному житті багато хто з них були вчителями, водіями, енергетиками, лікарями, артистами, науковцями, підприємцями, студентами, але у найважчий для країни час, не вагаючись ні на хвилину, взяли до рук зброю і стали на захист нашої країни.

 Схиляємо голови перед  священною пам'яттю  Воїнів Світла і Добра - героїв, наших земляків, які віддали своє життя за Україну. Завжди пам'ятатимемо їх безсмертний подвиг, бо він неоціненний.

 Цього дня відзначаємо також День святого Миколая, тож нехай цей святий завжди оберігає наших звитяжних воїнів від ворожих куль та сприяє у їхній шляхетній місії!  Зичимо захисникам та захисницям України якнайшвидше повернутися неушкодженими до рідних домівок з перемогою. Бажаємо міцного здоров’я, мирної та успішної служби, Божого захисту, сили й наснаги в усіх справах, непохитного оптимізму та незламної віри в щасливе майбуття! Ми віримо вам, захоплюємось вами, щиро молимось за кожного з вас!

З Днем Збройних Сил України!

Слава ЗСУ!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови