Співпраця служб - запорука успіху

Лубенський міський центр соціальних служб продовжує співпрацю з Лубенською міськрайонною філією Полтавського обласного центру зайнятості.

19 грудня фахівцем із соціальної роботи Лубенського міського центру соціальних служб Тамілою Дідик спільно з кар’єрним радником Лубенської міськрайонної філії Полтавського обласного центру зайнятості Юлією Наконечною проведено робочу зустріч в ході якої були обговорені питання подальшої співпраці та складено графік групових консультацій для безробітних на  2024 рік.

Того ж дня проведено семінар для клієнтів центру зайнятості в онлайн форматі на тему «Запобігання та протидія домашньому насильству». Під час спілкування з учасниками фахівець Лубенського МЦСС ознайомила присутніх з поняттям насильства та його видами, алгоритмом роботи реагування мобільної бригади на повідомлення про вчинення домашнього насильства та акцентувала увагу на тому, що саме діти  найчастіше потерпають від домашнього насильства. Тому, відповідно до організаційно-правових засад, головним завданням команди спеціалістів є надання кваліфікованої допомоги сім’ям, в яких є прояви домашнього насильства та вжиття заходів щодо захисту прав дітей.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови