Оперативна інформація станом на ранок 22.12.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 667-ма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Російська федерація продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 61 авіаційний удари, здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 28 БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони 24 ударні БпЛА знищено.

Станом на ранок 22 грудня ситуація на території Лубенської громади стабільна та контрольована.

Вітаємо енергетиків з професійним святом та просимо мешканців Лубенської територіальної громади економно споживати електричну енергію. Вимикайте всі не критично важливі електроприлади. Допоможіть енергетичній системі України!

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066- 342- 27- 94

 Слава Україні! Разом до Перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови