Вітаємо з Днем енергетика!

Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем енергетика!

22 грудня – найкоротший світловий день року. І саме цього дня, за традицією, ми відзначаємо свято всіх, хто обрав професію енергетика. Воно підкреслює важливість та цінність людей, які дарують енергію, несуть світло та тепло у кожну оселю, забезпечують комфорт мільйонам сімей.

Саме енергетична сфера України стала однією з основних цілей держави-терористки росії. Але ворог не розрахував і не зміг правильно оцінити ваш професіоналізм, силу духу, мужність і незламність. Незламні, Непохитні, Нескоренні – цими словами з гордістю можна назвати кожного українського енергетика.

Зараз вам доводиться працювати в екстремальних умовах, приймати складні рішення з метою запобігання надзвичайних ситуацій. Важко назвати галузь або сферу діяльності, яка б не залежала від вашої щоденної напруженої праці.

Тож, дякуємо вам за вашу працю.

Бажаємо працівникам, ветеранам та молодим енергетикам, які пізнають ази цієї непростої професії, подальших успіхів у розвитку та вдосконаленні енергетичної галузі. Зичимо нових планів, успіхів, удачі й досягнень, благополуччя, здоров'я і щастя вам і вашим близьким! Невичерпної енергії та успіхів у всіх починаннях!

А, головне, - перемоги Україні та миру в кожну українську домівку.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови