Оперативна інформація станом на ранок 28.12.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 673-тя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Протягом минулої доби відбулося 56 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 77 авіаційних ударів, здійснив 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Минулої доби ввечері російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 5 БпЛА типу “Shahed-136/131”. Наші оборонці знищили 4 ударні БпЛА. Також, поточної доби загарбники завдали чергового авіаційного удару 3 БпЛА типу “Shahed-136/131”. Усі ворожі дрони знищено.

Станом на ранок 28 грудня ситуація на території Лубенської громади стабільна та контрольована.

Нагадуємо, що продавати піротехнічні вироби, а також запускати салюти, феєрверки та використовувати петарди під час воєнного стану заборонено на всій території України. Порушників притягуватимуть до адміністративної або кримінальної відповідальності, залежно від характеру правопорушення.

Просимо економно споживати електричну енергію. Вимикайте всі не критично важливі електроприлади. Допоможіть енергетичній системі України!

28 та 29 грудня на території Лубенської громади відбудуться навчальні стрільби. Зберігайте спокій!

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066- 342- 27- 94

Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом!

Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови