Привітали батьків - першої, народженої у 2024-му році дитини в громаді

5 січня у пологовому відділенні  КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» Лубенської міської ради відбулося урочисте привітання  представниками влади громади батьків з нагоди народження першої дитини у 2024-му році.

2 січня о 14 годині 32 хвилині на світ з'явився хлопчик (3 кг 580 г). Для молодого подружжя Миколи та Анастасії Кочерги він є первістком, на якого з нетерпінням чекали. Адже чоловік – Микола Григорович зараз захищає наші землі від ворога, але отримавши таку щасливу звістку з дому, він прибув до пологового відділення, аби побачити маленького сина та побути поряд з дружиною у найважливішу мить.

Молодих батьків привітав перший заступник міського голови  Олег Соболєв, який  побажав, щоб малюк зростав здоровим у мирній Україні й дарував радість та втіху.

До вітань долучилася начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба, яка вручила необхідні по догляду за малям подарунки.

Начальник Лубенського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Лубенському районі Полтавської області, Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тетяна Благадир з приємністю передала батькам перший офіційний документ – свідоцтво про народження дитини.

До речі, цього дня Тетяна Петрівна була нагороджена почесною грамотою Лубенського міського голови за багаторічну, сумлінну працю, реалізацію правової політики держави та з нагоди відзначення ювілейної дати.

Ім’я, яким назвали новонародженого хлопчика батько та мати, означає «мужній», «відважний». Тож нехай саме таким і зростає Андрійко, бо саме новій, молодій генерації відроджувати та уславлювати нашу Україну.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови