Творчий майстер-клас для дітей Центру "Надія"

Дружнє спілкування, майстер- класи, ігри та читання книжок дарує радість малечі в Дитячому реабілітаційному центрі «Надія».

Діти із захопленням виготовляла чудернацьких звірів з пластиліну під керівництвом вправних наставників. Цього разу процесом креативу керували виховатиль Людмила Тимошенко та співробітниця Публічної бібліотеки ім. Володимира Малика Лариса Гончарук , що завітала до Центру "Надія" у суботу.

 Вихователі Дитячого центру багато років співпрацюють з фахівцями книгозбірні в процесі реабілітації дітей, у рамках програми "Партнерство заради спасіння дітей" та бібліотечного проєкту «Милосердя без меж».

 На заняття зібралися діти, позбавлені батьківського піклування, діти ВПО, діти з особливими потребами, що проживають чи перебувають на супроводі Дитячого центру. Це ми з вами розуміємо, що ліплення є ефективним інструментом розвитку дрібної моторики (а, отже, і мозку!). А дітям такі заняття просто подобаються, бо їм цікаво. Спробували себе в ролі мініскульпторів, та ще й смаколиками пригостилися!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови