Із Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству

16 січня під керівництвом заступника Лубенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірини Харченко відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству.

До участі у засіданні долучився Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, члени Координаційної ради, мобільна бригада БФ «Посмішка ЮА», спеціалісти сектору по роботі з органами самоорганізації населення, представники правоохоронних органів та релігійних установ.

На засіданні було розглянуто ряд важливих питань, серед яких:

розбудова системи запобігання та протидії домашньому насильству на 2024 рік;

про роботу правоохоронних органів щодо виявлення випадків домашнього насильства та роботу з кривдниками;

про надання комплексу соціальних послуг особам, які постраждали від домашнього насильства мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги Лубенського міського центру соціальних служб;

мобільна бригада соціально-психологічної допомоги від БО "БФ Посмішка ЮА" як дієвий інструмент допомоги в системі протидії домашньому насильству.

На завершення Координаційної ради присутні підбили підсумки та окреслили основні цілі продовження роботи у напрямку запобігання та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови