У терцентрі надають послуги профілактичного масажу

На базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), зокрема відділення денного перебування нашої установи, особи похилого віку та люди з інвалідністю, що мешкають в Лубенській громаді, можуть користуватися послугами з лікувального профілактичного масажу.

Адже турбота, підтримка та якісне надання соціальних послуг громадянам похилого віку, а особливо тим, хто потребує сторонньої допомоги,- це є основним завданням для працівників територіального центру.

Не секрет, що масаж - це потужний інструмент, який допомагає відновити та підтримати здоров’я. Він позитивно впливає на всі системи організму. Численні дослідження підтверджують оздоровчу і профілактичну його дію.

А для того, щоб скористатися зазначеною послугою, необхідно отримати направлення від сімейного лікаря. Послуги з масажу в територіальному центрі надаються на безоплатній основі, а техніка його виконання враховує фізіологічні та індивідуальні особливості людей похилого віку. Масаж проводять кваліфіковані медичні працівники установи Людмила Бовт та Інна Волкова. Дані послуги мають великий попит серед відвідувачів територіального центру.

Масажисти щодня проводять по 10 сеансів. Позитивний ефект профілактичного масажу проявляється після проходження повного курсу, а саме 10 процедур.

Тож, запрошуємо до територіального центру осіб старшого віку для отримання якісних соціальних послуг за адресою: вул.Гр.Тютюнника, 21, контактний телефон: 77-336.

Переконані, що старість не приходить до тих, хто любить життя, дбає про себе, турбується про своє здоров’я.

 

Директор територіального центру     

Наталія Сухонос

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови