Філії ЦКІД впевнено тримають культурний фронт

Щоб захищати рідну землю, нашим воїнам необхідна не тільки зброя, а й підтримка кожного з нас. Тому ми постійно відправляємо їм тепло наших сердець і, звісно, все, що може допомогти або підтримати.

Господині з філії Березівський СБК готували для хлопців українські варенички з капустою та картоплею, голубці, печінкові котлети, моркву по-корейськи, смачну випічку.

130 окопних свічок за дві години. Саме стільки минулої суботи власноруч виготовили аматори філії Вовчицький СБК та працівники Вовчицького музею. Свічки виробляли також у Вільшанці та Мгарі.

Філія Солоницький СК, як завжди, передовик з виготовлення сіток-оберегів та маскувального одягу. Щодня ці невтомні та самовіддані жінки й чоловіки витрачають свій час і докладають зусиль, щоб убезпечити хлопців від ворожого ока.

Також тут відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ, де діти збирали кошти для захисників.

Діти усієї громади не стоять осторонь. Цього тижня на різноманітних майстер- класах вони старанно створювали сувеніри для захисників, вкладаючи у вироби та малюнки усю свою вдячність і тепло. Майстер- класи пройшли у філіях Засульський СБК, Мацківський СБК, Новаківський СБК, Войнихівський СБК, Вільшанський СК.

Про рід, родину, родовідне дерево, про сім'ю говорили у філії Мацківський будинок культури на засіданні клубу «Надвечір'я».

Напередодні 22 січня – Дня Соборності України – у філії Оріхівський СБК було проведено благодійний концерт-ярмарок "Єдина країна - єдиний народ".

Культурний фронт у надійних руках.

Перемога неодмінно буде за нами!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови