До введення карантинних обмежень звітно-виборчі збори відбулись у мікрорайонах міста

Протягом березня відбулись звітно-виборчі збори рад мікрорайонів міста, участь у яких взяв Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, секретар міської ради Маргарита Комарова, фахівці організаційного відділу виконкому, спеціалісти сектору по роботі з ОСН, депутати.

Початок кожного нового року в мікрорайонах нашого міста розпочинається з підбивання підсумків роботи за минулий період та з окреслення планів на майбутнє.

2020-й рік, не зважаючи на корективи, які внесли карантинні обмеження, пов’язані з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, був позначений багатьма подіями та постійною роботою з активістами громадського життя.

Відтак, на звітно-виборчих зборах, що відбулись у мікрорайонах №1,2,6,8 підсумовували результати роботи з головами вуличних та будинкових комітетів, радами ветеранів у плані розв’язання питань соціального захисту, побутового характеру, проведення загальноміських свят та інших організаційних заходів.

У своїх виступах секретарі мікрорайонів не лише звітували про проведену роботу протягом року, що минув, а й дякували за співпрацю владі міста, працівникам його структурних підрозділів, активістам громадського життя, депутатам та усім, хто долучався до проблем та важливих питань життєдіяльності мікрорайонів Лубен. Разом з тим затверджували нові склади рад та окреслювали перспективний план роботи на 2021-й рік, що розпочався.

Виступили під час таких звітно-виборчих зборів Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та секретар міської ради Маргарита Комарова. Зокрема Олександр Грицаєнко відзначив результативність роботи, згуртованість та активність усіх рад мікрорайонів, особливо у період пандемії. Він висловив вдячність спеціалістам сектору по роботі з ОСН, головам будинкових та вуличних комітетів, членам рад за постійну напружену роботу, що не припиняється, за ентузіазм, небайдужість до проблем та потреб мешканців нашого міста.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови