Проводимо групові консультації для клієнтів пробації

6 лютого Лубенським міським центром соціальних служб у Лубенському РВ філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області було проведено чергову групову консультацію на тему: «Алкоголізм – не звичка, а хвороба».

Під час консультації практичний психолог центру Чернова Марина ознайомила присутніх з формуванням залежності, негативний вплив на організм та соціальне життя людини. Наголосила про важливість ведення здорового способу життя та виховання активної громадянської позиції.

Фахівець Лубенського районного відділу ФДУ «Центр пробації»  Катерина Кисіль зазначила, що алкогольна залежність часто провокує протиправну поведінку та руйнує соціально активну особистість.

До заходу долучилася майор поліції Оксана Циганник, яка проінформувала, що алкогольне сп’яніння є обтяжуючою обставиною при вчинені злочинів та буває  підставою вчинення домашнього насильства.

Метою заходу було проведення соціально-виховної роботи серед клієнтів пробації щодо запобігання алкоголізму та його наслідків у соціальному житті суспільства.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови