Про успіхи команди "Євроклубу-Лубни"

3 лютого відбувся відкритий чемпіонат Полтавської області з таїландського боксу Муей-Тай (IFMA) 2024, присвячений памʼяті загиблих воїнів спецпідрозділу «АРТАН».

Команда «Євроклуб-Лубни» представила 12 спортсменів, які вибороли 7 місць, 2 місця та 3 третіх місця, а також кубок за третє загальнокомандне місце . Вітаємо хлопців з черговим досягненням!

Вдячність організаторам змагань Oleg Pryimachov та Ентоні Джеркінсу за цей чудовий захід та розвиток напрямку Муей-Тай у Полтавській області.

До речі, у змаганнях брало участь понад 100 учасників та 10 команд із таких місць, як: Харків, Полтава, Лубни, Миргород та Лозова. Подяка тренерам та спортсменам за гідні поєдинки та належний рівень підготовки.

Спортсменів збірної «Євроклуб-Лубни» підготували тренери Марат Мамедов та Спартак Мамедов, а також головний тренер збірної – Вадим Лютий.

Крім того, команда «Євроклуб-Лубни» взяла участь у чемпіонаті Полтавської області з грепплінгу та панкратіону серед молодших юнаків, юнаків юніорів та молоді, де також  відбувся фестиваль бойових мистецтв для дітей віком 6-9 років, що проводився у м.Горішні Плавні.

Загалом 201 грепплер та 174 панкратіаст з 12 спортивних клубів Полтавщини та Кіровоградщини вирішували, хто найкращий під чітким контролем з боку суддівського корпусу змагань, під керівництвом судді національної категорії з Кропивницького Максима Носенка.

Напередодні змагань відбувся суддівський семінар під керівництвом Ольги Гусак (Кропивницький, суддя міжнародної категорії з грепплінгу та панкратіону), яка очолює суддівську колегію НФПУ та НФГУ.

Наша команда «Євроклуб-Лубни» представила 15 спортсменів, які вибороли з грепплінгу: 2, 5 місця та з панкратіону: 5, 1, 2.

Під час змагань наші спортсмени продемонстрували гарний рівень вмінь і навичок, що додає гордості нашій команді.

Висловлюємо щиру подяку організаторам, учасникам, тренерам та суддям за вдалу реалізацію події, яка вразила всіх своєю якістю та емоціями.

Спортсменів збірної команди МГО «Євроклуб-Лубни» підготували тренери Антон Степаненко, Марат Мамедов та головний тренер -  Вадим Лютий.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови