За яскравими емоціями - у бібліотеку!

На лялькову прем’єру «Язичок-мандрівничок» до Лубенської міської бібліотеки для дітей завітали вихованці логопедичного пункту Управління освіти. Фахівці книгозбірні підготували для дітлахів справжню казкову пригоду, що перетворила читальну залу в Чарівний книжковий палац із дивовижними книгами, цікавими розповідями та наповнилась дитячим сміхом.

На дітлахів чекали незвичайні герої, які допомагали Язичкові мандрувати Чарівним лісом. Хто тільки не зустрічався на шляху чудернацького Мандрівничка – і колючий Їжачок, і стрибучий Зайчик, і навіть злий Вовк, який не вмів ні читати, ні правильно вимовляти слова. Та після зустрічі з Язичком навіть страшний і голодний Вовчисько зацікавився книгами, навчився правильно говорити та захотів відвідати бібліотеку.

Оченята дітлахів світилися цікавістю від захоплюючої подорожі, а позитивні емоції настільки переповнювали малят, що навіть герої на мить замовкали, слухаючи радісні дитячі вигуки. А як же раділи малята, коли Язичок звертався до них за допомогою – чи то віршик за ним повторити, чи відгадати загадки, чи виконати веселу руханку.

Весело та пізнавально провели час найменші відвідувачі бібліотеки разом з Язичком-мандрівничком, переконалися, що книги – джерело знань. Адже вони вчать новому, допомагають пізнавати світ, дають поради та розкривають таємниці. Діти обіцяли прийти ще, з друзями, братиками й сестричками, мамою й татом, щоб почитати та пізнати багато цікавого.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови