З Днем єднання!

16 лютого Україна відзначає державне свято -День єднання. Президент України Володимир Зеленський заснував його у 2022-му на тлі попереджень про можливу війну.

День єднання - молоде свято, цього року ми святкуємо його лише втретє. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та, попри все, будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

Президент України Володимир Зеленський вказав, що це свято має об'єднати українців навколо національної ідеї та висловити рішучу відсіч російській пропаганді. Показати, що ми — єдиний народ.

"Українці мають різний рівень доходів, професію і віросповідання, але всі вони люблять свій дім і хочуть жити в мирі", — зауважив тоді Президент.

На жаль, саме цими днями 10 років тому розпочалася російсько-українська війна - перша в XXI столітті континентальна війна в Європі.

Вітаємо з Днем єднання усіх, хто стійко дає відсіч окупанту, на передовій і в тилу. Ніхто і ніколи не забере у нас нашу свободу, волю, батьківську хату, рідну землю і мову! В єдності - наша сила!

І нехай наша єдність дарує нам крила у найважчі часи!

З Днем єднання!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови