Усміхніться, вас знімають! «СОФІТУ» - 20

Так, як тебе бачить фотограф, сам себе ти, зазвичай, не уявляєш. Око фотохудожника через об’єктив виявляє в твоєму обличчі риси, здається, зовсім незвичні: виразні, емоційні, одухотворені.

Але так буває лише коли за справу береться справжній професійний фотограф, такий, як учасники народної фотостудії «Софіт», яка цьогоріч відзначає 20-річний ювілей. У цьому могли пересвідчитися відвідувачі фотовиставки, що відкрилася 15 лютого у Центрі культури і дозвілля.

Заступник начальника управління культури і мистецтв Оксана Радченко та директор Центру культури і дозвілля Інна Скиба вітали керівника студії Павла Парубочого, члена національної спілки фотохудожників України, його дружину Ірину, згадували тих, хто стояв біля витоків колективу – Володимира Білоуса та Юрія Зілінського, дякували усім і кожному, для кого творче хобі – фотографування – стало невід’ємною частиною життя.

Були гості та глядачі, була чудова музика – дарунок від Віталія Циганника та Дмитра Лобаренка. А, головне - неймовірно талановиті й натхненні світлини. І все це разом створювало атмосферу справжнього мистецтва.

Ви ще встигнете доторкнутися до краси, відвідавши виставку в Центрі культури і дозвілля. Поспішайте бачити! 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови