Партнерству бути!

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради постійно вдосконалює свою роботу і розширює спектр соціальних послуг.  Особливо в цей непростий час, коли кожна людина відчуває занепокоєння, безпорадність, тривоги,  важливо триматися всім разом і допомагати один одному.

Ось з такою пропозицією підтримки і звернулася до нашої установи Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги від Благодійної організації «Благодійний фонд «Посмішка ЮА». на чолі привітних та милосердних соціального працівника Олени Комарової та психолога Вікторії Соляник.

Аби впоратись із новими викликами та стабілізувати психологічний стан підопічних,  спільно окреслити план заходів зі співпраці та допомоги, відбулась партнерська зустріч у нашій установі

Завідувач відділення денного перебування Людмила Полюлях запропонувала провести навчання  й для дев’ятиста соціальних робітників, які обслуговують одиноких стареньких, адже і їм самим необхідна стресостійкість й знання про те,  як «взяти себе в руки» у складних життєвих ситуаціях.

Турбота про людей старшого покоління – важливий індикатор цивілізованості суспільства та невід’ємна складова державної соціальної політики. Тож плани співпраці окреслені, розпочинаємо їх втілювати в сьогодення!

 

Директор територіального центру

Наталія Сухонос

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови