Цикл занять з учнями 11 – х класів з предмету «Захист України» завершено

Відповідно до навчальної програми  з предмету «Захист  України», з метою формування в здобувачів освіти 11-х класів життєво необхідних  знань, умінь і навичок щодо захисту України, підготовки учнів до професійної орієнтації молоді, до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, до захисту життя і здоров’я, забезпечення власної безпеки і безпеки інших людей у надзвичайних ситуаціях  інструкторами Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в закладах загальної середньої освіти Лубенської територіальної громади  протягом жовтня 2023р. – лютого 2024 р. з учасниками освітнього процесу  11-х класів були проведені теоретичні та практичні заняття з предмету «Захист України».

Близько 300 здобувачів освіти громади мали можливість поглибити та засвоїти теоретичні знання, опанувати та закріпити практичні уміння і навички з тактичної, вогневої та домедичної підготовки, ознайомитися з різними видами дронів та особливостями керування ними, а також, як майбутні студенти, учні дізналися про вступ до військових освітніх закладів.

Управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради та Центр професійного розвитку педагогічних працівників Лубенської міської ради висловлює слова вдячності т.в.о. начальника Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковнику Ігорю КОПАНІЦИНУ за високий рівень проведення теоретичних та практичних занять.

Дякуємо досвідченим, вмотивованим, відповідальним та професійно підготовленим військовослужбовцям Лубенського РТЦК та СП інструкторам:

  • старшому інструктору відділення рекрутингу та комплектування, штаб-сержанту Віталію ШОКОДЬКУ:
  • інструктору відділення рекрутингу та комплектування, молодшому сержанту Євгенію БОРГУНУ;
  • старшому бойовому медику роти охорони, молодшому сержанту Олексію БАЙБАРАКУ;
  • командиру 2 відділення 3 взводу, молодшому сержанту Сергію МИРОНЕНКУ

 за цікаві, змістовні та ґрунтовні заняття.

Консультант ЦПРПП Альона ТАРАНЕЦЬ

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови