Відбулося відправлення на строкову військову службу юнаків нашої громади

5 квітня відбулося відправлення на строкову військову службу юнаків Лубенської територіальної громади. Успішної та легкої служби призовникам побажав Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко.

 Як відомо, в Україні розпочався весняний призов на строкову військову службу. Тож 5 квітня на території Лубенського районного військового комісаріату відбулося чергове відправлення на службу до Збройних Сил України юнаків нашої громади.

Побажали вдалої служби новим військовозобов’язаним нашої громади Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, радник міського голови, підполковник Сергій Сухина, завідувач сектору мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконкому Андрій Осацький, військовий комісар Лубенського районного військового комісаріату, підполковник Валерій Пицяк. Призовникам також були вручені подарунки - канцелярське приладдя, що нагадуватиме про рідне місто під час проходження військової служби.

Нагадуємо, що згідно з українським законодавством, призовники, які отримали повістку з військкомату, зобов’язані прибути до призовної дільниці в термін, вказаний у повістці. При цьому в Законі зазначено, що неотримання повістки з будь-яких причин не є підставою для ігнорування призову. Отже, як тільки в країні оголошено про початок нового призову в армію, громадянам призовного віку дається 10 днів на добровільну явку у військовий комісаріат.

Відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України, призвані до Збройних сил України та інших військових формувань строковики не залучаються до виконання бойових завдань у районі проведення Операції об’єднаних сил.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови