Звичайні будні КП «Чисте місто»

Працівники КП «Чисте місто» щоденно працюють над тим, аби територія нашого міста завжди була чистою та упорядкованою. Прибирання території вико­нується, як правило, в періоди найменш інтенсивного руху транс­портних засобів та пішоходів.

 

Багато мешканців нашої громади, певно, неодноразово помічали на вулицях ранкових Лубен людей у яскравих жилетах – то працівники КП «Чисте місто» трудяться над очищенням вулиць від сміття, над благоустроєм прилеглих територій.  

Слід зазначити, що лише цим місія КП «Чисте місто» не обмежується, адже на територіях, які належить прибирати, необхідно проводити весь комплекс робіт, спрямований на наведення та постійне підтримання чистоти і порядку. А саме: регулярне прибирання від сміття, побутових відходів, бруду, опалого листя, снігу, забезпечення вивезення сміття з території загального користування  на відведені для цього ділянки або міське сміттєзвалище. Крім того, КП «Чисте місто» щотижнево проводить так званий «чистий четвер» на закріплених та прилеглих територіях, дбає про своєчасне очищення урн для сміття та забезпечує вивезення сміття,  проводить відновлення благоустрою території після аварій або природних явищ.

Серед завдань, що також лежать на даному комунальному підприємстві -  забезпечення вчасного прибирання місць загального користування шляхом чіткого дотримання Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць, правил благоустрою та утримання території міста Лубни. Такий напрямок діяльності, своєю чергою, передбачає ще додатковий -  цілий спектр робіт: ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ на території міста, проведення роз’яснювальної роботи серед населення про правила поводження з твердими побутовими відходами шляхом виступів, зустрічей та організації періодичних, спільних з підприємством заходів з ліквідації стихійних звалищ та прибиранню території, тощо.

Тож давайте будемо цінувати зусилля працівників КП «Чисте місто», титанічна робота яких часто залишається непоміченою, а втім, дуже важливою і незамінною.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови