Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» вчив фінансистів

З 3 по 5 березня в Івано- Франківській області відбулася конференція «Забезпечення економічного добробуту територіальних громад шляхом реалізації державної політики у сфері державного фінансового контролю, організована у рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Участь у ній взяла начальник фінансового управління виконавчого комітету Лубенської міської ради Тамара Романенко.

Цей захід дав змогу учасникам конференції фахові поради Державної аудиторської служби України, яка й стала головним спікером заходу, поспілкуватися з колегами, отримати відповіді на актуальні питання.

Висновки державних аудиторів за результатами фінансових заходів покликані насамперед структурувати процеси використання бюджетних коштів та зробити їх більш прозорими, а не є пошуком винних.Про це голова Державної аудиторської служби України Алла Басалаєва сказала у своєму зверненні до представників органів місцевого самоврядування під час конференції .

«Держаудитслужба не є ворогом для влади на місцях. Ми не ставимо собі за мету знайти винного та його покарати. До правоохоронних органів аудитори звертаються лише у крайніх випадках, коли ситуація заходить у глухий кут», – наголосила вона.

Представники органів місцевого самоврядування вдячні організаторам за плідну співпрацю.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови