Лубенські виконавці на «Червоній руті»

9 березня у концертній залі Полтавського академічного симфонічного оркестру відбувся обласний відбірковий конкурс ХVIІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», організований Полтавським обласним Центром народної творчості та культурно-освітньої роботи за підтримки Департаменту культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації.

         Лубенську громаду представляли народний аматорський фольклорний колектив «Діброва» філії Тишківський СБК Центру культури і дозвілля (у жанрі «Український автентичний фольклор») та рок-гурт «Bald mousе» Засульської філії СБК (у жанрі «Рок-музика»).

         Почесним гостем фестивалю став народний гурт «Українська Швейцарія» (керівник – Віталій Циганник), що вперше ступив на сцену «Червоної рути» 34 роки тому. За цей час гурт став легендарним і завдяки сплаву досвіду й завзяття глядачі сприймали його на «ура».

         Наступний – всеукраїнський етап конкурсу відбудеться вже у 2025 році і його учасником стане наша «Діброва», яка стала одним з переможців. Вітаємо наших неймовірних тишківчаночок!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови