З Днем українського добровольця!

Шановні добровольці Лубенщини!

Сьомий рік поспіль, відповідно до Постанови Верховної Ради України, ухваленої 17 січня 2017 року, 14 березня ми відзначаємо День українського добровольця. Цей день - це шана й подяка справжнім патріотам нашої держави, мужнім, самовідданим лицарям духу, які без вагань стали на захист своєї країни. Не задля нагород, почестей чи високого звання, а за покликом серця, відчувши, що країна в біді, її територіальній цілісності загрожує небезпека, а справжні сини і доньки нації мають зупинити навалу московської орди.

Березень 2014 року був важким та складним для усіх нас, а для добровольців – найвідповідальнішим. Вони одними з перших, переживши барикади Майдану, не втрачаючи ані хвилини часу, почали об’єднуватися у добровольчі батальйони та вирушати на схід, аби прийняти на себе вогонь збройної агресії сусіда-окупанта, що підступно напав на мирну Україну.

Внесок добровольчих формувань у захист незалежності України важко переоцінити: у 2014 році добровольчі батальйони дали змогу провести мобілізацію, рятуючи Українську державність. А в лютому 2022 року ледь не всі чоловіки Лубенщини готові були стати до оборони рідного краю.

 Сьогодні добровольці знову на передовій повномасштабної війни. Стоять на смерть заради перемоги над рашистським агресором, самовідданою службою і  героїчними вчинками доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Українські добровольці –   міць і сила нескореної нації.

Щиро вдячні добровольцям нашої територіальної громади, усім, хто став на захист України у 2014 році, пішов до військкомату у 2022 році,  поповнив ряди Територіальної оборони, Добровольчого формування територіальної громади, хто започаткував волонтерський рух на місцях, а сьогодні активно підтримує наших захисників.

Зі святом Вас, добровольці! Здоров’ я та Божої опіки!

Вічна пам’ять героям, які віддали життя за Україну.

Слава Україні! Слава Українським добровольцям!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови