Привітали лубенських добровольців

З нагоди відзначення Дня українського добровольця 14 березня у підрозділі Добровольчого формування №1 Лубенської територіальної громади відбулося урочисте шикування. Привітати членів ДФТГ№1 завітали Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко, перший заступник голови Лубенської районної військової адміністрації Микола Устименко, депутат Полтавської обласної ради Наталія Сухонос.

Командир ДФТГ, головний сержант Віктор Сивуха привітав побратимів і зачитав наказ про відзначення членів Добровольчого формування  командирською відзнакою «Готові до спротиву».

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко подякував добровольцям, які з 2014 року стоять на захисті незалежності і суверенітету нашої держави, а з лютого 2022 року не лише поповнили лави Збройних Сил України, а й продовжують нести службу, підтримуючи громадський порядок на місцях.

Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять тих, хто віддав своє життя у боротьбі з ворогом.

Добрі слова та подяки лунали на адресу всіх українських добровольців та волонтерів від гостей урочистостей.

У 2014 році добровольці не чекали наказів - вони пішли за покликом серця. І сьогодні, коли боротьба триває - продовжують бути прикладом мужності та відваги!

Ми вклоняємося перед величчю їхнього духу. Ваша самопожертва - це світло, яке веде нас уперед до Перемоги.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови