Затверджено порядок надання одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини

Як ми вже повідомляли, 22 лютого сесія Лубенської міської ради своїм рішенням підтримала внесення змін до Комплексної програми розвитку соціального захисту населення на 2022-2024 роки та схвалила надання одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини коштами місцевого бюджету. Сьогодні, 27 березня, члени виконавчого комітету затвердили Порядок надання такої допомоги.

Цей Порядок визначає механізм надання одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини сім’ям, які постійно проживають (не менше 1 року) на території Лубенської територіальної громади, та розроблений з метою організації виконання Комплексної програми соціального захисту населення на 2022-2024 роки.

Отож, для отримання одноразової матеріальної допомоги в сумі 5000,0 грн. батьками дитини, народженої у 2024 році, що проживають з нею в населених пунктах Лубенської територіальної громади, мати (батько) не пізніше шести місяців з дня народження дитини подає до Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Лубенської міської ради (проспект Володимирський, 9) такі документи:

1) заяву одного з батьків, який постійно проживає з дитиною в населених пунктах Лубенської територіальної громади;

2) копію свідоцтва про народження дитини/дітей (з пред’явленням оригіналів);

3) копію паспорта одного з батьків, що засвідчує особу та місце реєстрації;

4) документ, що підтверджує проживання на території громади (в разі реєстрації за межами Лубенської територіальної громади);

5) реквізити банківського рахунку.

Виплата одноразової матеріальної допомоги проводиться на підставі розпорядження Лубенського міського голови на карткові рахунки заявників.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови