Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

27 березня  під головуванням Олександра Грицаєнка  відбулося засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради.  На  його засідання  із  32 двох членів виконкому прибуло 25.

Про затвердження перспективної мережі класів і контингенту учнів закладів загальної  середньої освіти, класів з інклюзивною формою навчання, класів із профільними предметами, груп продовженого дня, закладів позашкільної освіти, відділень та груп Дитячо-юнацької спортивної  школи Лубенської територіальної громади на 2024-2025 навчальний рік інформував начальник управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради Мирослав Костенко.

Наразі  закладів загальної середньої освіти у Лубенській територіальній громаді  – 21, у них класів – 310, учнів – 6620 (середня наповнюваність – 21,35).

Було заслухано  доповідь в.о. начальника Управління, начальника відділу благоустрою Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Лубенської міської ради Олександра Яременка щодо проведення  двомісячника  чистоти,  озеленення та  благоустрою території Лубенської територіальної громади.

Членами виконкому прийнято рішення про  завершення опалювального періоду 2023-2024 років у Лубенській територіальній громаді з 1 квітня 2024 року для споживачів централізованого опалення. Для комунального підприємства «Лубенська лікарня інтенсивного лікування», спальний корпус за адресою м. Лубни, вул. П’ятикопа, 26 та комунального підприємства «Лубенський обласний госпіталь для ветеранів війни Полтавської обласної ради», лікувальний корпус за адресою м. Лубни, вул. Старотроїцька, 18/32 опалювальний період ще триватиме.

Рішенням виконавчого комітету затверджено Порядок надання одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини. Створено опікунську раду при виконавчому комітеті Лубенської міської ради. Крім того,  внесено доповнення до рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради від 27 грудня 2023р. № 310 «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану»: до переліку замовників суспільно-корисних робіт, де працюватимуть працездатні особи на території Лубенської територіальної громади, додано благодійну організацію «Благодійний фонд «MELEK».

Члени виконавчого комітету ухвалили рішення про житлову та громадську забудову і благоустрій; про розміщення об’єктів сезонної торгівлі та укладання договорів  земельного строкового сервітуту; про надання дозволу  на розміщення зовнішньої реклами; про надання дозволу на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та інше.

З  рішеннями, прийнятими виконавчим комітетом, можна буде ознайомитися у відповідній рубриці офіційного сайту Лубенської міської ради.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови