Спортивні  досягнення  лубенців на Чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З  28 по 31 березня у Броварах  відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів, в якому взяло участь близько 1258 спортсменів. Збірна МГО «Євроклуб-Лубни» здобула два перших, три других та шість третіх місць.

Алехно Данило та Криворотько Денис стали чемпіонами України з кікбоксингу WAKO. Спортсмени МГО «Євроклуб-Лубни» вразили всіх своїми показовими виступами. Вони продемонстрували високий рівень підготовки, технічної  майстерності та надзвичайної витримки.

Кожен бій - шедевр бойового мистецтва. Наші спортсмени здивували членів журі  високими результатами в найрізноманітніших категоріях, завоювавши низку заслужених нагород. 

Спортивні перемоги  - це досягненням не лише для спортсменів, а й для їхніх тренерів: Антона Степаненка, Вадима Лютого та Марата Мамедова.  Невтомність, професіоналізм і велика віра у своїх підопічних допомогли  їм створити справжню команду переможців.

Кікбоксери від участі у  Чемпіонаті   України отримали найпозитивніші враження. Змаганням передували серйозні  щоденні підготовки, вдосконалення  власних вмінь та  навичок, а сам  Чемпіонат  став випробуванням на спритність, відданість спорту.

Спортсмени та тренери  висловлюють вдячність Лубенському  міському голові Олександру Грицаєнку, начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту Світлані Скибі  за підтримку, розвиток спортивного життя громади.

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови