Народжених літати – не скорить!

Відпочити душею та дати насолоду серцю зібралися глядачі благодійного концерту під назвою «Дорога, вишита нитками життя», що відбувся у суботу в Центрі культури і дозвілля за ініціативи БО БФ «Лубенська сотня» (керівник – Анатолій Гулега). Увазі глядачів була представлена авторська програма улюбленця публіки, поета-пісняра Олега Приймака.

Ця подія стала справжнім сплавом музики і слова, форми й змісту, професіоналізму й емоційності. Різноманіття пісень на слова Олега Приймака вражає: це і фольклорні мотиви, і душевний шансон, і злободенна громадянська лірика.

За словами міського голови Олександра Грицаєнка, з-під пера Олега Васильовича вийшло понад 13 пісень про Лубни, найвідоміша з яких – «Тече Сула, стоять Лубни» – стала своєрідним гімном нашого міста. За це міський голова жартівливо присвоїв йому горде звання капітана.

Глядачі захоплено сприймали пісенні номери у виконанні учасників хору «Родослав», жіночого вокального ансамблю «Тернівчанка», Андрія Макухи, Анатолія Куценка, Олексія Буканова та Володимира Лоіка. Валентина Швайко, Володимир Матяш, Ісус Чорній презентували поетичні твори. В оригінальному жанрі виступила лялькова студія «Гостинець», музичної нотки додав Петро Андрійцьо. І, звісно, бурхливими оплесками щоразу зустрічали на сцені самого автора - Олега Приймака.

Головної мети заходу – зібрати кошти на ремонт автомобіля для 36 бригади морської піхоти та для прикордонників із бригади «Сталевий кордон» - було досягнуто. Разом із сумою вирученою за продаж з аукціону тубуса від снаряда, використаного при звільненні Харківщини, розписаного нашим місцевим художником Юрієм Козеренком, зібрано 12 тисяч 734 грн.

«Народжених літати – не скорить!» - промовляють поетичні рядки Олега Приймака, і ми всім серцем відчуваємо: це істина. І тому перемога неодмінно буде за нами!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови