Тематичний концерт  «Театр - дзеркало душі»

5 квітня для відвідувачів Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було  проведено  тематичний концерт  «Театр - дзеркало душі».

На початку заходу виступила  директор закладу Наталія Сухонос. Вона побажала присутнім міцного здоров’я, перемоги та миру,  зазначила, що влада робитиме все можливе, щоб допомагати та підтримувати людей поважного віку та осіб з інвалідністю.  Нагадала, що у територіальному центрі на безплатній основі надаються соціальні послуги перукаря, швачки, масажиста, а також можна відвідати  тренажерний зал та  заняття з комплексної гімнастики. «Ми  розвиваємося та впроваджуємо нові послуги, наприклад, такі як один з видів  соціальної послуги «соціальна адаптація» - емоційне розвантаження, медитація, зустрічі з психологом, лікарем. Територіальний центр це місце де ви отримаєте підтримку та спілкування».

Продовжили тематичний концерт учасники вокального колективу «Зустріч» (керівник  Микола Кочерга), подарувавши глядачам  українські народні пісні.  Підняла гарний настрій та викликала сміх Лідія Дзина, продекламувавши  гумористичні твори.

Звичайно, основою тематичної програми «Театр – дзеркало душі»,  були театралізовані постановки «Кухлик», «Теща у військкоматі», «Пенсіонери майбутнього», Негода» у виконанні учасників драматичного колективу «Джерело» (керівник Людмила Полюлях).

«У театрі заспокоюється душа,  а коли ви по завершенню вистави  залишаєте залу, то дивитесь на світ вже зовсім по-іншому», - на цьому наголошувала ведуча заходу.   Дійсно, театр не може бути неприємним, він завжди дарує захват і радісні почуття, позитив та гарні емоції. 

Завідувач відділення

                                                                                                                                                      денного перебування     Людмила Полюлях

                                            

                                                                                                                                                             

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови