Запрошуємо до участі в конкурсі "Чорні крила біди"

Запрошуємо до участі в конкурсі "Чорні крила біди"

Шановні друзі!

Через збройну агресію рф та введення воєнного стану в Україні у лютому 2022 року проведення VІ Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля» у м. Лубни, в рамках якого серед іншого були заплановані поетичний конкурс «Поезія катастрофи» та конкурс дитячого малюнку «Чорні крила біди» стало неможливим.

Проте, напередодні Дня вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи – 14 грудня, в нинішніх  умовах, у зв’язку з перебуванням Полтавської області та  м. Лубни під дією режиму воєнного стану в Україні,  засновник цього фестивалю - Лубенська міська громадська організація інвалідів «Ветерани Чорнобиля», за підтримки Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області проводить в рамках VІ Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля» лише конкурс дитячого малюнку «Чорні крила біди».

Мета проведення заходу – вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи, виховання у молоді патріотичного почуття, увічнення подвигу чорнобильців-ліквідаторів, а також популяризація міста Лубни в Україні та за її межами.

До участі у конкурсі малюнку на чорнобильську тематику запрошуємо дітей таких вікових категорій: 

молодшої групи (6-12 років)

старшої групи (13-18 років)

Умови конкурсу:

Роботи виконуються  у довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби) у форматі А-3. Роботи іншого формату розглядатися не будуть. У нижньому правому куті на етикетці розміром 8х4 см зазначається у друкованому вигляді назва роботи, прізвище, ім’я та вік автора, назва навчального закладу, населений пункт. Етикетка не повинна закривати малюнка. На зворотному боці малюнка зазначити   контактний телефон  керівника. Малюнки приймаються до 1 грудня 2023 року. Надіслані на конкурс малюнки не повертаються.  Учасники конкурсу будуть відзначені дипломами, переможці – призами.  Результати конкурсу дитячого малюнку «Чорні крила біди» будуть визначені до

12 грудня 2023 року та оприлюднені на сайті Лубенської міської ради та на сторінці у мережі Фейсбук  Лмгоі Ветерани Чорнобиля  

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090017180774

Адреса оргкомітету:

Лубенська міська громадська організація інвалідів «Ветерани Чорнобиля»

проспект Володимирський,12

 м. Лубни  Полтавська обл. 37500

 контактний телефон +380668163469

е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови