Ще втрати... Болить... Сумуємо

Душі людські стають випаленими пустками. Кожна нова трагічна звістка запалює пекельний вогонь в осиротілих  душах рідних, схиляє плечі й гасить очі земляків. Клята війна множить горе на нашій землі.

30 травня 2024 року поблизу н.п. Нью-Йорк Донецької області, з честю виконавши свій військовий обов’язок, вірний військовій присязі й народу України, загинув наш земляк,  старший навідник мінометного розрахунку мінометного взводу військової частини, старший солдат ІЩЕНКО СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ.

Сергій Володимирович народився 18 жовтня 1995 року у м. Херсоні. Доля склалася так, що навчатися довелося у школах Херсона, Кривого Рогу та селища Савро, що на Дніпропетровщині.

Пізніше Сергій отримав чи не найлюдянішу професію. У педагогічному коледжі м. Жовті Води здобув спеціальність вчителя початкових класів та англійської мови.

У 2014 році родина приїздить жити на Лубенщину, в село Вовчик, що й стало їм рідним.

Щирий, відкритий, комунікабельний, з добрим серцем Сергій працював на різних роботах у Києві.

А захищати Україну пішов добровольцем вже 25 лютого 2022 року. Він не міг інакше, адже щиро любив Україну, був справжнім патріотом. Цей вибір був свідомим.

Чесною й мужньою була його фронтова дорога. Він обороняв Київ, воював на Торецькому й Донецькому напрямках. Навчався бойовому мистецтву у Великобританії.

Його велика душа встигала любити людей, турбуватися про маму й рідних, піклуватися про тварин. Навіть з фронту привіз додому врятовану собаку. Сергій мав багато друзів серед київських музикантів, бо мав хороший голос і хист до музики, співав у рок-гуртах. Ворог не дав йому написати свої кращі вірші й пісні.

Не створені сім’ї, не народжені діти, недоспівані пісні, криваві материнські сльози… Все це приніс ворог на землю України

Низькій уклін і слова щирого співчуття мамі героя, його бабусі і тітці, всім рідним та друзям.

Пам’ять про Сергія Володимировича Іщенка житиме у серцях вдячних земляків. Не забудемо. Не пробачимо.

Дякуємо тобі, Герой! Вічна і світла пам’ять та Царство Небесне!

Прощання з ІЩЕНКОМ Сергієм Володимировичем відбудеться 2 червня о 12 годині на майданчику біля Краєзнавчого музею у с. Вовчик.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови