Вітаємо з Днем фермера!

Щороку 19 червня в Україні відзначається професійне свято тих, хто своєю важкою працею дбає про нашу землю та забезпечує добробут нашої країни - День фермера.

Це свято молоде, засноване лише у 2020 році. Дату обрано не випадково, адже саме 19 червня 2003 року було ухвалено закон про фермерське господарство. Четвертий рік поспіль в Україні ми вітаємо невтомних трудівників, людей праці. 

Праця фермера завжди була і залишається нелегкою, практично без свят і вихідних, але такою важливою та потрібною для добробуту нашої країни. У непростих умовах сьогодення українські фермери трудяться на землі. Їм доводиться працювати під обстрілами, розміновувати поля, щоб посіяти та зібрати урожаї. І коли наші захисники боронять країну від ворога, фермери професійно віддаються своїй справі на полях, у теплицях, тваринних комплексах.

На Лубенщині сьогодні функціонують понад 70 фермерських господарств.  Вони беруть безпосередню участь у житті нашої громади: як платники податків наповнюють бюджет громад, допомагають вирішувати питання благоустрою у старостинських округах, забезпечують якісною продукцією місцеве населення та всіх українців, невтомно дбаючи про продовольчу безпеку  нашої держави.

Шановні фермери, працівники фермерських господарств нашої громади! Дякуємо Вам за шану та любов до землі, терпіння і витримку. Нехай ниви щедро колосяться, здоров’я міцніє, трудові успіхи примножуються! Рясних вам врожаїв, сприятливих погодних умов, затишку та благополуччя у родинах та звитяжної праці під мирним небом України!

Зі святом! Разом до Перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови