Велосипеди від БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»

Днями територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради від благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» отримав 2 триколісних електричних велосипеди. Ще два, але уже механічних транспортних засоби, БФ планує передати для терцентру у липні поточного року.

Наразі один велосипед дістався соціальному робітнику відділення соціальної допомоги вдома № 2 із села Березівки Антоніні Шумейко. Саме їй буде зручно оперативно діставатися ще й до віддалених сіл Кривелівки та Шинківщини, де мешкають підопічні, яких вона обслуговує. Другий велосипед отримав  робітник з комплексного обслуговування та ремонту будинків Артем Селіванов, який все своє робоче обладнання зможе розмістити у великих корзинах.

Велосипед – неабиякий помічник для соціального робітника, адже не тільки допомагає скоротити шлях від одного отримувача послуг до іншого, а й   вчасно прибути для допомоги стареньким.

Щиро дякуємо начальнику управління соціального захисту населення Віктору Щербаку за тісну співпрацю з БФ та сприяння в отриманні таких необхідних для працівників велосипедів.

Директор  терцентру   Наталія СУХОНОС

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови