Вітання міського голови з Днем матері

Дорогі жінки-лубенки, любі наші матері!

У другу неділю травня, який вважається місяцем Пречистої Діви Марії, в Україні відзначається День матері. Це, мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Низький уклін і щира дяка Вам, наші матері, за  ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни.

 

Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – захисників України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. Турбота про вас має стати нашим обов’язком та справою честі.

Напередодні свята, дорогі й рідні мами, прийміть наші найщиріші вітання зі святами. Бажаємо вам усім міцного  здоров'я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям, а нашій державі дарує мир і єдність

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

Лубенський міський голова

Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови