З Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом

Шановні лубенці! Мешканці громади!

Дорогі ветерани!

Прийміть найсердечніші  вітання з нагоди Дня пам’яті й примирення та 76-ю річницею  Перемоги над нацизмом у Європі!

Мільйони вбитих і ненароджених, втрачене здоров’я, зламані долі, спалені села, понищені міста. Такою була ціна миру у Другій Світовій війні. 

Україна, для якої історія не скупилася на людські трагедії, попіл руйнувань, у моторошному побоїщі Другої світової війни знову була викупана в крові. Жодна з держав не зазнала руйнувань такого масштабу. Золотими літерами вписані в Книгу вічної пам’яті імена жителів нашої громади, які мужньо боролися з ворогом.

 

Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у гітлерівських катівнях і таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду і негараздів! Вклонімося до землі їх пам'яті й вшануємо їх хвилиною мовчання.

Більше семидесяти років. Цього, здавалося б, досить, щоб повірити, що подібне не повториться ніколи. От тільки у ветеранів, які пройшли крізь вогонь війни, і нині болять серця. Тепер за тих, хто так, як і вони, ціною власного життя, на Сході України захищає нашу державу. Ветерани, які відстояли Вітчизну, не думали, що через 70 років після закінчення війни їм доведеться відправляти на захист України своїх онуків і правнуків. І отримувати посмертні нагороди за своїх рідних.

Але, що б там не сказали історики потім, зараз – ми захищаємо рідну землю, власну державу. Тож, перемога обов’язково буде за нами.

Шановні, дорогі ветерани!

Зичу вам, перш за все, миру, спокою і затишку у ваших домівках та серцях.   Бажаю бадьорості духу та тепла людських стосунків, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!  Доземний Вам уклін!

З глибокою повагою

Лубенський міський голова

Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови