Відбулася робоча нарада працівників культури громади

16 червня з ініціативи Управління культури і мистецтв Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області (начальник Юрій Литовченко) у приміщенні Центру культури і дозвілля (директор Інна Скиба) відбулася робоча нарада з працівниками сільських закладів культури, що увійшли до складу Лубенської об’єднаної територіальної громади.

У формі живої дискусії було обговорено особливості процесу приєднання до мережі закладів культури об’єднаної територіальної громади, процедурні моменти та часові рамки розв'язання організаційних питань, особливості комунікації.

Начальник Управління культури і мистецтв запевнив усіх присутніх у намірах міської ради не просто зберегти існуючу мережу закладів культури та наявний кадровий потенціал, а й забезпечити їх поступовий розвиток, підтримку мистецьких ініціатив та просування місцевого культурного продукту.

Підбиваючи підсумки наради, Юрій Миколайович зазначив, що нині потрібно рухатись постійно вперед, розвиватись і вдосконалюватись, відповідно до вимог часу, щоб бути потрібними і цікавими для людей, заради яких ми і працюємо.

Також з роз’ясненнями щодо організації роботи закладів культури громади виступили працівники Управління культури і мистецтв: Світлана Васюк – заступник начальника, Оксана Радченко - головний спеціаліст, Ельвіра Лук’ященко – головний бухгалтер та директор Центру культури і дозвілля Інна Скиба.

Окремо з питань енергозабезпечення закладів культури надано рекомендації головним спеціалістом відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради Валентиною Сімутенковою.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови