"Лубни-Водоканал" працює для лубенців

Комунальне підприємство «Лубни-водоканал» часто опиняється в епіцентрі критики мешканців міста, проте, саме завдяки злагодженій роботі працівників підприємства проблеми з водопостачанням та водовідведенням лубенців вирішуються швидко.

 

Безперебійна робота каналізації - важлива для кожного мешканця нашого міста, тож постійний контроль за роботою системи водовідведення – головне завдання працівників КП «Лубни-водоканал».

15 червня фахівці відділу очисних споруд проводили ремонт напірного каналізаційного колектору діаметром 315 мм по вулиці Гайдая. Зазвичай аварії на мережах водовідведення позбавляють лубенців можливості користуватися не тільки каналізацією, а й водою. Нерідко для ліквідації таких аварій необхідне відключення води вулицям та мікрорайонам міста. Лише завдяки професійним діям працівників Водоканалу, останній ремонт провели без відключень води для лубенців. Роботи тривали протягом дня безперервно. Ремонт був ускладнений станом мережі та запірної арматури на ній. Для довідки - стан зношеності мереж водовідведення у місті Лубни сягає 50 %. Побудували їх в 60 роках минулого століття.

Тож наразі безперебійність роботи системи водовідведення здебільшого залежить від систематичного контролю, поточних ремонтів та професійних дій працівників Водоканалу. Робота не з легких, адже часто затори зі сміття в каналізації доводиться вибирати руками. Тому велика подяка їм за терпіння та професіоналізм.

Того ж дня по вулиці Олійниці проведено санацію 105 метрів водомережі. Тут трапилася аварія на водоводі.

Витік води трапився через критичну зношеність водогону. Без водопостачання залишилось мешканці вулиці Олійниці. При обстеженні місця аварії, працівниками відділу АВР було прийняте рішення про заміну, а точніше санацію водоводу, бо латати діри в трубі не було сенсу – вона майже вся прогнила. Протягом дня фахівці КП «Лубни-водоканал» працювали на ліквідації аварії. Чистка оглядових водопровідних колодязів, зварювальні роботи, проведення санації труби - це все роботи, які проводились задля відновлення водопостачання даним водоводом. Наразі водопостачання вказаною мережею відновлено в повному обсязі.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови