Привітання Лубенського міського голови до Дня фермера

                                                                                                                                             

 

 

Шановні фермери, трудівники села Лубенщини!

 

          Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем фермера !

Розвиток ваших селянських господарств – це розвиток нашої Лубенської громади, адже ви забезпечуєте робочі місця для місцевих жителів, постійно долучаєтесь до розбудови, облаштування та благоустрою населених пунктів, підтримуєте розвиток освітніх та медичних закладів. Ваша праця – це  дуже кропітка щоденна робота, яка вимагає глибоких професійних знань та постійного самовдосконалення.

Сьогодні на території громади діє понад 80 фермерських господарств, які не лише здатні створювати конкурентне середовище великим сільськогосподарським підприємствам, але й забезпечують зайнятість сільського населення та сприяють наповненню місцевого бюджету.

 

Тож висловлюю глибоку вдячність кожному із вас за співпрацю, за вашу соціальну відповідальність та допомогу у розбудові рідного краю. Бажаю фермерським господарствам нашої громади ефективного розвитку, покращення матеріально-технічної бази, сприятливих погодних умов, кваліфікованих кадрів та надійних державних гарантій захисту ваших прав у  реаліях сьогодення.

Прийміть слова подяки за вашу невтомну працю, збереження народних традицій та вагомий внесок у розвиток аграрного сектору Лубенщини. Зичу процвітання й стабільності вашим фермерським господарствам, а вам і вашим родинам – міцного здоров'я, щастя, родинного тепла і добробуту. Нехай результати вашої праці приносять задоволення, а врожаї та здобутки з кожним роком стають все більшими.

 

З повагою

 Лубенський міський голова                                                      Олександр  Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови