Привітання Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка до Дня медичного працівника

 

 

 

Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти, ветерани галузі - всі працівники системи охорони здоров’я Лубенщини!

 

Обравши фах медика – кожен з вас обрав долю – стояти на сторожі здоров’я людей, повертати їм віру, надію, радість життя. Тож хочу висловити вдячність за самовіддану готовність допомагати 24 години на добу тим, хто цього потребує! Ваша праця по-справжньому гуманна, необхідна та героїчна.

Саме медичним працівникам довелося взяти на себе основне навантаження у боротьбі з небезпечною хворобою COVID-19. У цей складний час, ризикуючи власним здоров’ям, Ви продовжуєте залишатися на передовій та рятувати життя, кожен із Вас виконує надважливу функцію, кожен із вас є незамінним на своєму місці, на своїй посаді, у своїй спеціалізації.

 

Послідовникам Гіппократа нашої громади, сімейним лікарям, медсестрам у дуже непростих умовах доводиться працювати, виконуючи нелегкі завдання та виклики сьогодення, впроваджувати нові методики лікування й профілактики захворювань, а разом з тим продовжувати роботу над впровадженням реформи галузі та щоденну боротьбу з поширенням пандемії. Я впевнений, що зовсім скоро спільними зусиллями ми успішно подолаємо цей черговий рубіж випробувань і переможемо страшну пандемію.

Щиро вдячний всім медикам, господарським та адміністративним працівникам, - усім, хто працює в наших лікарнях, поліклініках, спеціалізованих медичних закладах аптеках, хто несе почесну вахту на сторожі здоров'я і життя громадян, за милосердя, доброту й щедрість душі.

У день професійного свята бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я та добробуту, сімейної злагоди та душевної теплоти, справжнього людського щастя. Хай Ваша праця буде високо поцінована суспільством, хай повертається шаною та людською вдячністю. Низький вам уклін за повсякденний подвиг, нехай ваша щоденна діяльність ніколи не перетворюється на важкий обов’язок, а залишається тільки благородною місією.

З професійним святом – З Днем медичного працівника!

 

 

З повагою

Лубенський міський голова                                    Олександр Грицаєнко

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови