«Прийди до серця, Україно!»

22 вересня, напередодні святкування 30-ї річниці Незалежності України, лубенці та гості міста мали змогу побувати на чудовому святі «Прийди до серця, Україно!», яке відбулося у Центральному парку.

Ще до початку концерту гості свята мали змогу переглянути цікаві виставки, отримати нові вміння на майстер-класах, та придбати чудові вироби ручної роботи майстрів Лубенщини. 

Представники старостатів Лубенської громади знайомили присутніх зі своїми селами. А які ж смачні частування вони привезли для містян! Гості свята мали змогу переглянути фотовиставку «Старі Лубни», разом з лубенськими письменниками долучитися до світу літератури та зробити добру справу – долучитися до збору благодійних коштів для лікування маленького земляка Дмитрика Опанасенка. Свою майстерність присутнім дарували кращі  аматорські колективи Лубенщини. Цього разу зі сцени лунала музична історія незалежності нашої держави – пісні, з якими росла Україна, розвивалася, мужніла, ставала відома у світі.

І вже ввечері яскравим фіналом дійства стало вогняне шоу, яке подарували лубенцям гості з Полтави.

Проте, це лише початок свята. Чекаємо всіх 24 серпня о 17.30 біля пам’ятника Тарасу Шевченку. А з 18 години долучайтеся до художньо-мистецького дійства «Одна родина – єдина Україна» біля пам’ятного знаку «Україна незалежна». Пізніше на Володимирському майдані на вас чекає концерт та святкова дискотека. Святкуємо разом!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови