Літо у бібліотеці

Працівники Лубенської міської бібліотеки для дітей постаралися зробити своїм маленьким користувачам літній відпочинок приємним і корисним. Бібліотекарі провели низку різноманітних заходів, які допомогли дітям цікаво поспілкуватися, розкрити свої здібності та приховані таланти, відпочити й розважитися.

Книгозбірня щодня радо зустрічала своїх відвідувачів, знайомила з книжками та журналами, надавала можливість обговорити вже прочитане чи отримати пораду щодо вибору нової книги.

 

Цикл «Літніх пригод в бібліотеці» подарував дітям багато літературних ігор, вікторин, майстер-класів, еко-подорожей, театралізованих та розважальних годин. Діти брали участь у голосних читаннях, хвилинках роздумів та ерудиції, малювали, грали, спілкувалися. Дивилися мультфільми за мотивами книг, що презентувалися в бібліотеці.

Завершилися цьогорічні «літні пригоди» заходами патріотичної тематики. Дітям запропонували майстер-клас з виготовлення пшеничних колосків, які є символом працьовитості і єдності нашого народу та родючості української землі. Також діти із задоволенням взяли участь в поетичній хвилинці  "Я - людина, ми - родина, дім наш - Україна".

Сподіваємось, що море емоцій та приємних вражень від бібліотечного літа діти збережуть на весь навчальний рік.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови