«Міста і громади, вільні від домашнього насильства»

21 жовтня до Лубенської міської територіальної громади з робочим візитом завітала Юлія Трунова, старша координаторка проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства»,  у межах  партнерства з Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA).

 

Зустріч відбулася за участю заступника Лубенського міського голови  з питань діяльності виконавчих органів влади Ірини Харченко, начальника відділу сім’ї, молоді і спорту Світлани Скиби, начальника служби у справах дітей Тетяни Башлій, директора Лубенського міського центру соціальних служб Віктора Цимбала, начальника  управління соціального захисту населення Віктора Щербака, начальника управління освіти Мирослава Костенка, начальника управління охорони здоров’я Віктора Ківи, директора Лубенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Сергія Супруна та представників відділу сім’ї, молоді та спорту, територіального центру соціального обслуговування, сектору ювенальної превенції ВП Лубенського РВП.

Усі суб’єкти взаємодіїі у сфері запобігання та протидії домашньому насильству в громаді мали змогу взяти участь у одноденному семінарі, щодо розробки спільного Плану дій громади з розвитку системи запобігання та протидії домашньому насильству та насильства за ознакою статі. На заході були розглянуті питання практичного застосування результатів проведеної оцінки місцевої системи запобігання та протидії домашньому насильству для планування заходів з її розбудови.

Для підбивання підсумків уже проведеної роботи та визначення планів на наступний період Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко особисто зустрівся з Юлією Труновою, старшою координаторкою проєкту, Наталією Зимівець, тренеркою проєкту та Світланою Кулаковою, муніципальною консультанткою у м. Лубни.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови