У терцентрі провели захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю

3 грудня у відділенні денного перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області відбувся захід з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідності з дотриманням карантинних вимог.

На захід завітала директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області Наталія Василівна Сухонос яка зазначила: «Щороку 3 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день людей з особливими потребами. Ця категорія людей найбільше потребує підвищеної уваги та підтримки з боку суспільства і для них дуже важливо відчувати піклування та турботу. Ось і сьогодні, поки немає жорстких епідемічних обмежень ми вирішили відзначити цей день у територіальному центрі».

А також підкреслила, що здобутки територіального центру – це результат щоденної праці колективу, який не зупиняється на досягнутому, постійно розвивається, аби усім нашим відвідувачам були надані якісні соціальні послуги та підтримка. Тож на передодні цього дня, було розвезено та вручено продуктові наборі особам з інвалідністю, які знаходяться на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома.

Не лишилися осторонь та привітали присутніх пісенною творчістю і учасники художньої самодіяльності територіального центру. У концертній програмі лунали як ліричні композиції, що краяли душу так і запальні гумористичні українські пісні.

Приємною несподіванкою для глядачів були виступи учасників художньої самодіяльності Лубенського колективного учбово-виробничого підприємства українського товариства сліпих. Олександр Ковальов, Надія Бугаєць, та Антоніна Кардапольцева заспівали ряд пісень.

Маленьке життя в декількох хвилинах зі своїми емоціями та переживаннями продемонструвала у танці Віталіна Якубовська учасниця естрадно-сценічного танцю «Емоція». А свою акторську майстерність подарували учасники драматичного гуртка «Джерело».

Гучними оплесками присутні дякували усім учасникам художньої самодіяльності за чудову концертну програму.

 

Завідувач відділення

денного перебування

Людмила Полюлях

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови